Rumia, Starowiejska 2A/6, Tipo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dipeone
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.05
    • 741

Rumia, Starowiejska 2A/6, Tipo

Sklep jest położony w pawilonach, tuż przy dworcu PKP.
    Gdyby ktoś był przejazdem, późnym wieczorem to warto zajrzeć ,tym bardziej że jest on otwarty 7 dni w tygodniu, przez całą dobę.
    Dostępne:

- Staropolskie Mocne w plastiku i w puszce,
    - Lubusz,
    - Miodne z Kormorana,
    - Złoty Smok i Czarne Miodowe,
    - Góralskie z Grybowa,
    - Raciborskie Zielone,
    - Konstancin Czarny Dąb.
  • dipeone
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.05
    • 741

Oprócz Staropolskiego Mocnego w puszce, Ambera Naturalnego i Żywca Portera nie ma już tam nic godnego uwagi. Osobiście wykupiłem ostatnie sztuki Konstancina Czarnego Dęba po 3 złote i Złotego Smoka po 1,50 zł z krótką datą ważności. Szkoda.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
      Ahumba
      W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
      2025-02-11, 21:31
    • Serokomlak
      Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
      Serokomlak
      W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
      2024-09-29, 00:39
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • darekd
      DouGall’s [Amalti], West Coast IPA
      darekd
      Niełatwo było znaleźć pochodzenie tego piwa, bo Amalti to kontraktowiec z kastylijskiego Valladolid a na puszce widnieje jako producent Cervezas Artesanales de Cantabria z Liérganes w Knatabrii. Na ggogle mapsie pod tym adresem widnieje browar DouGall’s. Piwo jest bezglutenowe, a takich właśnie...
      wczoraj, 01:33
    • Prusak
      Brokreacja, Bro lager
      Prusak
      Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
      A: 4, 5% obj.
      E: brak
      Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
      W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
      PIana...
      2025-01-04, 19:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...