Szczecin, Monte Cassino 5, Elysium
Collapse
X
-
Obecnie z trapistów mamy: Westmalle Trappist Tripel, Rochefort 6, 8, 10, Chimay Red oraz Chimay Triple oraz La TrappeLeave a comment:
-
-
WRRRRRYYYY!!!!
Czemu człowiek jak pojedzie na statek to nagle otwierają taki sklep
Teraz muszę cały meisiąc siedzieć o suchym pysku i myśleć żę jak wpadnę do tego sklepiku to będize tak jak wpadam do "SMAKA" w 3mieście
= głowa chodzi do okoła i niemogę się zdecydować co tym razem kupić
Ale szacuneczek za sklep. Mieszkam narazei trochę w Szcecinie a trochę w 3mieście ale niedługo wracam do rodzinnego miasta i będę stałym bywalcem 
POWODZENIA!!!
i z pewnością:
DO ZOBACZENIA
BULIOstatnia zmiana dokonana przez bulipunk; 2010-08-05, 18:16.Leave a comment:
-
Witam!
Wjechała szeroka gama piw z Belgii:
-Duvel,
-Satan,
-Kwak,
-Delirium Tremens,
-Floreffe,
-Barbar,
-Blanche de Bruxelles,
-Blanche de Namur
i masa innych o których napiszę przy następnej okazji.
Wjechały też czeskie piwka Kozel i Bernard Cerne + standardowe pozycje.
Zapraszamy.Leave a comment:
-
Filia Petit Paris, czyli to:
A cytrynowe z Witnicy jest super na upały
Leave a comment:
-
Dlaczego niestety? To się chwalić powinno, że w knajpie piwo cytrynowe z Witnicy jest beczkowe. To jest rarytas
Podaj adres tej knajpki na deptaku i opisz ją w dziale knajpy / puby polskie.Leave a comment:
-
-
wyjatkowy sklep na mapie Szczecina
Witam forumowiczów
Jestem z Trójmiasta. Będąc w Szczecinie trafiłem do Elysium. Namiar dał mi gość z piwnej knajpki z deptaka szczecińskiego (szacuneczek).
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. W porównaniu do sklepów trójmiejskich nie koncentruje się jedynie na browarze Kormoran i Fortuna. Jest wiele ciekawych browarów, w tym również Witnica. Z tego ostatniego browaru polecam koniecznie piwo jasne cytrynowe w knajpce na deptaku. Niestety piwo jest niedostępne w butelkach, gdyż zostało dopiero uwarzone.
Nie zrażajcie się tym, że jest nazwane cytrynowym. To nie żaden Reds, tylko prawdziwe, dobre piwo, z goryczką w długim tle i świeżym aromatem cytryny na początku.
Pyszne
pozdrawiam
LarsLeave a comment:
-
Brahma jest na naszej liście piw poszukiwanych przez nas w hurtowniach także prędzej czy później powinna znaleźć się na półkachTrzeba będzie niedługo odwiedzić ten sklep, bo widzę, że wybór zacny, sporo piw, których jeszcze nie zasmakowałem.
Mam tylko takie pytanie, trochę w stylu kamikaze: czy jest w planach sprowadzanie piwa Brahma (chociażby z Anglii), czy czerwonego Peroni?
. Czerwone Peroni hmm, nic nie obiecujemy, ale zobaczymy czy jest do sprowadzenia.
Póki co wczoraj nowa dostawa z Fortuny i Kormorana+ inne:
- Komes porter,
- Czarne,
- Czarne z miodem,
- Czarny Smok,
- Warmiak ciemne niepasteryzowane,
- Świeże niepasteryzowane,
- Rześkie niepasteryzowane,
- Łomża niepasteryzowane,
- Orkiszowe niefiltrowane,
- Warnijskie wielozbożowe,
- Duvel zestaw 2x0,33+ szklanka,
- Peroni,
- Kilkenny
Zapraszamy
Leave a comment:
-
Trzeba będzie niedługo odwiedzić ten sklep, bo widzę, że wybór zacny, sporo piw, których jeszcze nie zasmakowałem.
Mam tylko takie pytanie, trochę w stylu kamikaze: czy jest w planach sprowadzanie piwa Brahma (chociażby z Anglii), czy czerwonego Peroni?Leave a comment:
-
No i byłem, kupiłem. Obsługa fachowa i miła. Oferta towarowa mam wrażenie, że trochę przetrzebiona ale jest i tak bardzo dobrze. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzę
Leave a comment: