Obecnie w sklepie tylko 2 rodzaje piwa: Mocne i Porter. Tylko pucha. Tragedia.

Łódź, Północna 35, Sklep Firmowy 5 - przy browarze

Collapse

X
- 

W sklepie firmowym na Północnej (przed bramą browaru) stwierdzono dzisiaj, co następuje:

* Porter 22% - (4zł)
 * Mocne 14,5% - (2,85 zł)
 * Malinea Fields / malinowe - (2,35zł)
 * Glob Specjal 12,5% - (2,45zł)
 * Glob Premium 10,5% - (2,20zł)
 * Karmelowe (1,65 zł)

Same puszki niestety, ale porterka dużo, z datą do sierpnia.

Dla mnie, po tej jesienno-zimowej biedzie, mega zaskoczenie. Globów to ja chyba od roku nie widziałem (a Specjala chyba od dwóch lat), dostępne są obecnie wszystkie marki własne browaru poza Corkiem i zielonym Lodwarem. ♪♫ ♪♫

♫Comment
- 

Na lato - poszerzenie asortymentu:

* Wow! Imbirowe - 2,35
 * Wow! Malinowe - 2,35
 * Lodwar 9° - 1,95

ciągle dostępne Karmelowe za jedyne 1,65 - i jest to niestety jedyne piwo butelkowe dostępne w sklepie. Globy, Mocne i Porter w dużej ilości, ceny bez zmian.♪♫

♫Comment
- 

Podobno, tak mówia w Łodzi, ze Browary Ł czują sie niezle 
 Ja do sklepu zawitałem po 15 latach...
 Wszystko jest, znaczy sie Porter poszedł na pierwszy ogień.
 Konserwa, 4pln, termin przydatności 20.11.14 !
 Nawet żałuje teraz bo "trzeba było zgrzewkę kupić.. ale nie ryzykowałem po tak długiej nieobecności a degustatora na fotelu pasazera nie było.

Około 10 produktów do wyboru.

PS. Pani chyba krzyzówkę rozwiązywała wiec jakichś kolejek nie ma sie co obawiać 
 MiszaComment
- 

- 

To jest pomysł, dzięki.To może podjedź do Zofmaru-hurtowni? Nie powinno chyba być dużo drożej.Comment
- 

jeśli miałbyś problemy z czasem i nie zdążył na Niciarkę to w każdym Tesco w Łodzi dostępne są piwa z BŁ ( nie chodzę do marketów, ale wiem, że mają podpisaną umowę )Łódź ul. Kruczkowskiego 22, poniedziałek - niedziela 9.00 - 23.00
 Filia Łódź ul. Bartoka 43, poniedzialek - sobota 7.00 - 22.00, niedziela 9.00 - 22.00
 Serdecznie zapraszamy do naszych sklepów
 http://www.facebook.com/strefapiwagael
 nasze motto:
 " żeby poczuć smak piwa należy wypić co najmniej 3 piwa "Comment
Related Topics

Collapse

- 

Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos- 
							Channel: Macedonia Północna
 2024-06-11, 20:06
- 

- 

Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle... Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy... Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...- 

- 

- 

Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut. Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
 Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...- 

- 

- 

System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów. System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...- 
							Channel: Piwo - ogólne

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment