Sklep "Solidum" w Alejach, konkretnie w tej nr III, bardzo blisko wejścia na Jasną Górę. Oprócz standardowego wyboru piw pełny asortyment produktów browaru Kmicic, a oprócz tego dużo piw ze Strzelca (w wersjach 0,5 l i w bączkach) oraz browarów w Zabrzu i Rybniku (m.in. odmiany TAB'a oraz Hermanna Mullera).
Częstochowa, Aleja Najświętszej Maryi Panny III, Sklep Solidium
Collapse
X
-
sklepy omawiaj proszę w dziale ze sklepami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Domowy browar w gospodarstwie z agroturystyką na przedmieściach Villach w pięknej górskiej scenerii wioski Maria Gail.
Odległość 3,5 km od centrum Villach można pokonać nieregularnie kursującym autobusem, ale najlepiej zrobić sobie spacer wzdłuż Drawy.
Browar działa...-
Channel: Austria
2025-08-27, 11:11 -
-
Vlachovo Březí, to miasto w kraju południowo czeskim, położone w podgórzu Šumavy. Szczyci się bogatą historią sięgającą XIII wieku. Początkowo wieś, później podniesiona do statusu miasteczka, a następnie miasta, zachowało historyczne centrum min. zabytkowy, barokowy zamek i kościół...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment