Znana w Trójmieście sieć hadlowa BOMI otworzyła w Katowicach, w centrum handlowym Rawa (wspólny parking z Ikeą) delikatesy. A w nim oprócz koncernowej, standartowej oferty - całkiem szeroki wybór piw zagranicznych w tym belgijskie min: Chimay i inne trapistów, Duvel. Jest Baltas, Utenos, Svyturys Ekstra i Draught, jest piwo żywe.
Katowice, Roździeńskiego 97, BOMI (C. H. Rawa)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
A adres mógłbyś podać?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebastian157Znana w Trójmieście sieć hadlowa BOMI otworzyła w Katowicach, w centrum handlowym Rawa (wspólny parking z Ikeą) delikatesy. A w nim oprócz koncernowej, standartowej oferty - całkiem szeroki wybór piw zagranicznych w tym belgijskie min: Chimay i inne trapistów, Duvel. Jest Baltas, Utenos, Svyturys Ekstra i Draught, jest piwo żywe.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-11-26, 14:16.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
-
Dzięki Shlangi też potrafię wyszukiwać. Chciałam zeby to kolega Sebastian naprawił te niedociągnięcia, by zapamiętał co ma robić na przyszłośćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumScandoo mówi, że Katowice, al. W. Roździeńskiego 93
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykteż potrafię wyszukiwać.
Ja na ten przykład wyszukałem adres Roździeńskiego 97 (pod numerem 93 jest pawilon Agata)
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
I właśnie dlatego zależy mi żeby "miejscowi" podawali adresy, bo wyszukać w necie można czasem różne dziwne rzeczy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
Ja na ten przykład wyszukałem adres Roździeńskiego 97 (pod numerem 93 jest pawilon Agata)
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Ja ten adres też "wyciągnąłem" z netu: http://www.rawa.parkhandlowy.pl/nowy...znalex17ax107/
Przyznaję - nigdy tam nie byłem.
Proszę moderatorkę o poprawkę tytułu wątku.Ostatnia zmiana dokonana przez Doodeck; 2006-11-26, 16:49.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
To jest duży budynek, adesy może mieć od-do ja w necie znalazłem 93 ale już się nie oddzywam w temacie bo widzę, że tak będzie z pożytkiem dla niego
Comment
-
Delikatesy Bomi znajdują sie na parterze Parku Handlowego Rawa.Reszta parteru i 1 piętro to ekskluzywne sklepy meblarskie + jeden sklep łazienkowy.Raczej drogie sklepy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Kurka wodna zapomniało mi się. Składam samokrytykę.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckProszę moderatorkę o poprawkę tytułu wątku.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
piwa swiata
witam
dzis odkryłem bardzo duuuży wybór piw z kraju może nie ma zbytdużego wyboru jest KAMA SUTRA z GAB
ale za to jest z czego wybierać z naszego i innych kontynentów Co do cen NO wydaje mi sie ze warto.....a sklep jest w markecie RAWA w Katowicach koło IKEA
polecam i pozdrawiamComment
-
Temat o sklepie już jest http://www.browar.biz/forum/showthre...highlight=rawa
A tak w ogóle to zły dział do tego wybrałeśJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Wybór piw chyba najlepszy w okolicy.
Ostatnio pojawiły się bardzo ładne zestawy Chimaya - 6 x 0,33 + pokal - są trzy rodzaje (niebieski, czerwony i biały) od 57-67 zł.
Z innych nowości - Papst Benedikt XVI Papst Bier - butelka 0,5 - niecałe 7 zł, jest też zestaw - 3 x 0,5 + kufel 0,25 z Papieżem spoglądającym na nas podczas picia piwka
- 31 zł, jest też butla 2 litrowa.
Oprócz tego nowa dostawa Żywego (ważne do 12.01.07 - 3,59 zł) i Koźlak, Porter i Irlandzkie z Krajana, no i oczywiście dużo piw niemieckich, angielskich i belgijskich, - wybór super - ceny powalające.Ostatnia zmiana dokonana przez strzelczyk76; 2006-12-19, 22:19.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Faktycznie wybór jest więcej niś świetny niestety ceny również.W zasadzie ceny zaczynają sie od 7 a najlepsze okazy są po 10 pln.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment