Katowice, 1 Maja, sklep

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zic
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 118

Katowice, 1 Maja, sklep

wkońcu dostałem na Śląsku LECHA PILS ostatki raz miałem z nim do czynienia w Szczecinie dorwałem go w
    KAtowicach na Ul.1 Maja na przeciwko Hotelu Senator to jest przed centrum jak by sie jechało od Akademi Ekonomicznej jest ciąg sklepów delikatesy,żabka,sklep spożywczy obok siebie jest tam jeszcze Hojrak
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Tytuł poprawiony. Drugi założony przez Ciebie temat poleciał w kosmos. Czytaj zasady działów zanim coś w nich umieścisz!
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9866

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zic
      wkońcu dostałem na Śląsku LECHA PILS ostatki raz miałem z nim do czynienia w Szczecinie dorwałem go w
      KAtowicach na Ul.1 Maja na przeciwko Hotelu Senator to jest przed centrum jak by sie jechało od Akademi Ekonomicznej jest ciąg sklepów delikatesy,żabka,sklep spożywczy obok siebie jest tam jeszcze Hojrak
      Lech pils do kupienia w Chorzowie Batorym przy dworcy PKP.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Zawiercie, ul. 3 Maja 25, Moon Lark POINT
        ART
        Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.

Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.

Godziny otwarcia (pewnie...
        2025-07-06, 14:01
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • ART
        Katowice, Mariacka 8, Pizzatopia
        ART
        Nie żeby mnie nosiło po sieciowych pizzeriach Notuję lokal, bo leją Recrafty z wajchy. 4 krany, jeden rotujący.

czynne codziennie od 11 do 1 a nawet 2:30

mapka:
        https://www.google.pl/maps/place/Piz...7!3m6!1s0x4716...
        2025-04-30, 20:20
      • ART
        Katowice, Ligonia 16, Żurownia
        ART
        Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.

Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
        ...
        2025-04-30, 20:13
      • ART
        Katowice, Francuska 12, Cybertap
        ART
        Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.

Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
        2025-04-30, 19:12
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...