Sklep istnieje już od jakiegoś czasu i serwował głównie koncernówkę. Ale chyba właściciele postanowili iść za głosem ludu. Dziś wypatrzyłem tam piwa z KORMORANA (m.in. ORKISZOWE Z MIODEM, WIŚNIA W PIWIE, IRISH BEER, PODPIWEK) i AMBERA (ŻYWE, NATURALNE).
Dąbrowa Górnicza, Królowej Jadwigi 34, Monopoland
Collapse
X
-
Dąbrowa Górnicza, Królowej Jadwigi 34, Monopoland
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
Related Topics
Collapse
-
Niby niepozorny bar przydrożny na trasie wylotowej na Strzelce Opolskie (naprzeciw oponiarskiego SAKa), a jednak coś się tu piwnego kryje. Z kranu lany Namysłów i Cerna Hora Pater za piątkę. Pater pity jako ostatni z beczki - pijalny. W lodówce czai się nieco grodziskiego (bernardyńskie ciemne),...
-
Channel: Opolskie
2016-07-05, 11:28 -
-
Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
-
Channel: Śląskie
2016-02-26, 18:12 -
-
Bar Taxi mieści się zaledwie kilka dziesiąt metrów od "Piwiarni".
Kolejny niewielki lokal w centrum. Z zewnątrz wygląda na stylową karczmę, a jest przeciętnym pubem. Mieści się przy skrzyżowaniu ulicy Królowej Jadwigi i Niepodległości. Wewnątrz leją Tyskie za 3,30 i...-
Channel: Wielkopolskie
2005-10-06, 17:25 -
-
Dodać do mapy
Kędzierzyn Koźle ul. Królowej Jadwigi 37. Bar Gaspar. Leje Holbę i Litovela. Oba 3,80 za kufelek 0,5. Kufle firmowe - ma. Polewa też rezaneŁadnie rozwarstwione.
PS. miałem zamieścić post dwa tygodnie temu ale cały czas testowałem-
-
-
"Hefajstos"
Ten lokal leży przy ul.Królowej Jadwigi
Czynny jest codziennie od 11 do 1 w nocy.
Piwko z kija:
Żywiec 3zł za 0.3l 4zł za 0.4l
EB - ceny takie same.
Nie ma możliwości kupienia piwa o pojemności 0.5l !!!
Kiedyś lubiałem...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment