Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remikola
Bo tak powiedział mi producent, przywożąc je do naszego sklepu.
Dziwne, my mamy 2 sklepy i producent o tym wiedział, że w Piwotece będzie PszeKożlak, więc to by wskazywało, że ktoś coś gdzieś źle zrozumiał. Aktualnie PszeKoźlak jest już w wielu więcej sklepach niż 2. Wypadałoby to sprostować.
Najprawdopodobniej był to chwyt marketingowy, być może polegający na tym iż transport najszybciej dotarł do śląskiego. Albo producent po prostu powiedział to z przymrużeniem oka. Taka skromna hipoteza, ale nie chce też wypowiadać się w imieniu właściciela sklepu żeby nie było nieporozumień.
Najprawdopodobniej był to chwyt marketingowy, być może polegający na tym iż transport najszybciej dotarł do śląskiego. Albo producent po prostu powiedział to z przymrużeniem oka. Taka skromna hipoteza, ale nie chce też wypowiadać się w imieniu właściciela sklepu żeby nie było nieporozumień.
Chodziło dokładnie o to, że katowicki sklep był drugim sklepem w Polsce, który otrzymał to piwa (taka kolejność dystrybucji) a nie jednym z dwóch
Chodziło dokładnie o to, że katowicki sklep był drugim sklepem w Polsce, który otrzymał to piwa (taka kolejność dystrybucji) a nie jednym z dwóch
Dziękujemy za wyjaśnienie. Post był pisany w zeszłą sobotę zaraz po dostawie i dlatego teraz może wprowadzać w błąd. W każdym razie nie było to naszą intencją.
Z nowości w tym tygodniu nie wiele, parę uzupełnień braków z asortymentu min. Kormorana i Ciechana. Może w przyszłym tygodniu dojdzie kilka ciekawych pozycji.
Witam, w sklepie jest możliwość płacenia kartą.
Jest w tej chwili z Pinty jest Psze koźlak (nowość), Jak w dym, Podymek, A`la grodziskie i Czarna Dziura.
Jest Pszekoźlak na pewno. Póki co nowego trio z Fortuny/Miłosławia jeszcze nie ma, ale czekają na dostawę najpewniej. Potwierdzam iż pracuje tam bardzo miła Pani w zastępstwie właściciela
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.
Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
Comment