Na półki wróciły piwa z Ale Browaru we wszystkich 3 wariantach, a jutro ma dojechać z Pinty Viva la Wita i Dobry Wieczór. Są lambiki z Lindemansa min. w 0,75 w dobrych cenach od 15 zł.
Fanów nowej muzyki ale tez dobrego piwa zapraszamy w najbliższą sobotę do Huty Uthemanna w Katowicach, start o godz. 19:00 (info na FB lub http://www.goldenvision.pl/) Będzie kilka ciekawych lanych piw, min. Pinta Viva la Wita i Czarna Diura.
Przyszły z Pinty Odsiecz i Dobry Wieczór, z Gościszewa Viva Hel, Naturalne, Rycerz i Pils oraz piwa szkockie, angielskie min. Brew Dog, sporo amerykańskich. Poza tym trochę nowych z małych czeskich i słowackich browarów.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.
Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
Comment