Witam,
Na życzenie admina (chyba).
Przypadkowo odkryłam zasobność tego niepozornego sklepiku. W asortymencie wiele rodzajów piw lokalnych i "żywych" plus duży wybór ciekawostek zagranicznych.
Sklep, a właściwie delikatesy, jak brzmi napis na tablicy przy wejściu znajdują się jakieś 50 metrów od wjazdu z Wapiennikowej w Aleję na Stadion, po lewej stronie na rogu, jeszcze przed blokami wojskowymi.
Pozdrawiam,
Paulina
Na życzenie admina (chyba).
Przypadkowo odkryłam zasobność tego niepozornego sklepiku. W asortymencie wiele rodzajów piw lokalnych i "żywych" plus duży wybór ciekawostek zagranicznych.
Sklep, a właściwie delikatesy, jak brzmi napis na tablicy przy wejściu znajdują się jakieś 50 metrów od wjazdu z Wapiennikowej w Aleję na Stadion, po lewej stronie na rogu, jeszcze przed blokami wojskowymi.
Pozdrawiam,
Paulina
Cóż, miałem okazję zwiedzić wiele sklepów z piwem, żaden mnie tak nie zażenował. Początkowo sympatyczne wrażenie, załoga lekko gburowata, ale nie to jest najgorsze. Gdy już trafiłem do tego zapyziałego "zaścianku", upatrzyłem sobie oczywiście Ciechanka, Twelve oraz Bernarda Mocnego.
kupiłem także dwa ciechany - jeden dwa tygodnie po terminie, że już nie wspomnę o Noteckim które również było kwaśne. Musicie coś z tym zrobić, tak dłużej być nie może. 

Comment