Kolor: rubinowe, lekkie zamętnienie [4] Piana: biała z rożnym odcieniem, drobna, opada w zauważalnym tempie, nie osadza się na szkle [2.5] Zapach: słaby, słodowo-owocowy bez specjalnego wyczuwania żurawiny [2.5] Smak: w miarę pełne i treściwe, a smak, zwykły pils z wytrawnym żurawinowym sokiem w pierwszym planie, a na drugim leciutka goryczka i ledwie wyczuwalny słód [2] Wysycenie: trochę za duże [4] Opakowanie: nowa etykieta podoba mi się, gładki kapsel [4] Uwagi: Beznadziejne doprawiane soczkiem piwo, wypić się da tylko po co się męczyć?
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2014-09-19, 18:51.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
Jest...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment