BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Zarzecze, [Birbant] [Ale Browar] Kiss the Beast BA
Krecik prężnie działa i mu to wychodzi. I chwała mu za to. I w ogóle.
Tegoroczny zlot odbędzie się w Zarzeczu w terminie tym, co zwykle.
Nocować będziemy w Ośrodku Uroczysko, ul. Beskidzka 94, Zarzecze.
Są tam domki 6-osobowe. W każdym domku po jednym pokoju...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Nie dalej jak wczoraj (15.04.2026) udało nam się zrobić jednodniowy wyjazd z Warszawy do browaru i restauracji firmowej Welders.
Był to nie lada wyczyn, bowiem przemieszczaliśmy się przy użyciu transportu zbiorowego, a dodatkowym wyzwaniem była kilkudziesięciokilometrowa odległość,...
Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...