BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kolor: bursztynowy wpadający w rubin, klarowny [5] Piana: biała, drobna, opada powoli, osadza się się na szkle niedużymi krzaczkami [3.5] Zapach: przyjemny i lekki, owocowo-sosnowy [3.5] Smak: lekkie ale jednocześnie dość pełne i treściwe, goryczka spora ale miła i przyjemna fajnie pokryta owocowym posmakiem, z lekkim cytrusem, dobrze wyczuwana baza słodowa [4.5] Wysycenie: bez zarzutu [5] Opakowanie: bączek 0,33, fajna etykieta, gładki kapsel [4] Uwagi: Smaczne
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2019-06-21, 19:23.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Kolor: Jasnozłoty zamglony. [4] Piana: Białą, dość drobna, dość wysoka i średniotrwała. [3.5] Zapach: Sosna. I chyba w tle jeszcze jakieś kwiaty, a może zioła... [3.5] Smak: Lekko słodowy, także cytrusowy z akcentem chmielowym. Minimalna oleistość. [4] Wysycenie: Średnie. [4] Opakowanie: Bączek, ciemnozielona eta w stylu browaru, całkiem jak na fotce . [4] Uwagi: Całkiem fajne piwo, świetnie wchodzi po przegonieniu roweru po mazurskich lasach...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment