Łódzkie, Draf Mocne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Łódzkie, Draf Mocne

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd
  • AaLeX
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2011.07
    • 778

Barwa bursztynowa. Zapach przyjemny, słodowy. Smak mocny słód i w tle goryczka. Piwo to, to Sarmackie tylko w innym opakowaniu. Kupione w Carreforurze za 3,25zł. Cena też jak za Sarmackie. Ocena 4/6.

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Łomża, Argus Lager
      AaLeX
      Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
      2025-08-29, 14:26
    • ART
      Wielkie uaktualnienie 2015 - Łódzkie, Łódź ul. Północna 35
      ART
      Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
      2014-12-18, 22:36
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • AaLeX
      Jędrzejów, Argus Mocne
      AaLeX
      Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
      2023-12-30, 13:51
    • Javox
      Van Pur, Boorg Mocne
      Javox
      Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
      2023-10-27, 14:55
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...