Kolor: Czarny. Brunatny na podświetlonych brzegach. [4] Piana: Beżowa, drobna, wysoka, prawie do czapowania, trwała. [4] Zapach: Lekki słód, może płatki, w tle wytrawny, kwaskowaty zapach kawy (arabiki ). [4] Smak: Nie wyczuwam specjalnie żyta, ale nie szkodzi. Lekka kawa, choć głównie rządzi gorzka (nieprzesadnie gorzka) czekolada. [4] Wysycenie: Niezbyt wysokie. [4] Opakowanie: Nie rozumiem, dlaczego czechosłowacka trauma ogrodowa jest symbolem serii piw z Łąkomina. [4] Uwagi: Przeszkadza mi ten kretyn (op, pardą, krecik) na ecie, ale piwo smaczne naprawdę. Koledzy z delegacji na zachodnich rubieżach przywieźli... .
Jak nie widziałeś bajki to miałeś ubogie dzieciństwo lub jesteś za młody . I tak najważniejszy jest smak piwa a eta ma drugorzędne znaczenie dla normalnej osoby . Jeżeli piwo nazywa się " Wiejski krecik " to chyba nie spodziewałeś się patagotitana .
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
Comment