Ziemia Obiecana, Złoty Środek

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

    #1

    Ziemia Obiecana, Złoty Środek

    Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

  • darekd
    2023.09.02 - Ksawerów k. Łodzi (Browar Ziemia Obiecana) - DOZO Fest 2023
    darekd
    Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów

    Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...
    2023-08-29, 16:08
  • darekd
    Ziemia Obiecana, Zagroda
    darekd
    Saison, 5,5% alk.
    Chmiele: Magnat, Tomyski, Saaz (Żatec). W składzie płatki orkiszowe

    Aromat - na początek ciut cytryny, następnie bardziej obórka niż stajenka, ale lekka , leciutka korzenność
    Piana - umiarkowanie wysoka, niezbyt trwała, praktycznie nic nie zostaje...
    2025-11-21, 01:03
  • Javox
    North Brewing, North X Ziemia Obiecana West Coast Pale Ale
    Javox
    West Coast z alko 4.5%
    Chmiele: Centennial, Ahtanum, Citra, Vic Secret.

    Kolab angielskiego browaru North Brewing z Leeds i łódzkiej Ziemi Obiecanej w ramach promocji polskiego piwa na UK.

    Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - trochę...
    2023-12-15, 17:31
  • ART
    2025.08.30 - KSAWERÓW, DOZO Fest 2025
    ART
    ...
    Start
    2025-08-30
    Koniec
    2025-08-30
    Adres
    browar Ziemia obiecana, ulica Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów, Polska
    2025-08-24, 22:23
  • darekd
    Warka, Złoty Pils
    darekd
    Z okazji 50 rocznicy powstania browaru uwarzono to jubileuszowe piwo.

    W składzie słód pilzneński i monachijski (bez niesłodowanych składników), chmiele: Lubelski, Magnum i Marynka.
    Alk. 5,0%

    Aromat - wyraźny ziołowy chmiel, pod tym lekki słód
    Piana -...
    2025-07-20, 00:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...