Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
-
Nie, w Żabkach jest limitowana wersja z byczą żółcią.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
To w przypadku puszkowego.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Za to w zimie nawiew ciepłego powietrza na półki z piwem
-
Ha, ha, ha... Bardzo śmieszne
Zapytałem bo przypomniał mi się przypadek jak Noteckie trafiło do Lidla. Nie miało ono wtedy nic wspólnego z Noteckim z normalnego sklepu.Comment
-
A ja już wypiłem chyba z 10 butelek z partii 06.04.14 r . jest na prawdę dużo lepsza od poprzednich . Ba nawet smakowało mi po imperatorze bałtyckim , czy dziś po amber boy ...
a z tego co kolega wyżej pisze , to Brackie idzie w dobrym kierunku ...muszę dorwać tę nową partię ^^
Różnica na trzeźwo jest taka, że ściery już tu nie czuję. Widocznie tydzień temu barmanka ścierką mnie pogoniła z baru, dlatego miałem taki aromat
Zapach jest bardzo przyjemny, trochę owocowy.
Smak bez zarzutu. Jest goryczka, krwi już jakoś nie czuję (może tydzień temu dostałem w zęby).
A teraz otwieram Brackie z puszki z datą do 21.04.2014 i aromat jest identyczny (piję obydwa piwa równocześnie). Goryczka jakby trochę większa, brak posmaków od słodu.
Po paru minutach jestem na finiszu obydwu piw i stwierdzam, że jest to najlepsze polskie jasne koncernowe piwo. Jest jeszcze maluteńki gwoździk, taki.. wiecie papiak, ale co tam.
Pierwszy raz w życiu czekam na kolejne warki piwa z koncernu.Last edited by DariuszSawicki; 2014-01-29, 15:53.Comment
-
-
-
Warka 10.05.14 r , Bardzo dobra , lepsza od poprzednich ...
Fajna goryczka , dobrze zbalansowana ze słodowością ...najlepsze piwo za 2.50 nić dodać nic ująć .
Te piwo na prawdę zaczyna rokować ...jeszcze jak by te tanki naprawili i nie było metalu to już byłby luksusComment
-
Dziwne, bo moim zdaniem obniżyło loty dosyć potężnie na przestrzeni roku... Chyba jeszcze musisz troszkę "ciekawych" piw wypić, żeby ocenić, które są na prawdę dobre.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBEComment
Comment