odsyłam kolego tutaj jak nie wiesz co oznacza słowo gęsty. 
myślałem, że dowiem się od kogoś czegoś nt różnicy w tych dwóch piwach. Że np. są warzone w różnych browarach, albo jedno jest importowane z **** etc. Albo może ktoś ma wiedzę nt różnic w procesie przygotowania w/w.
Ale widzę, że póki co odzywają się znawcy z fachowymi poradami..... Jak to na wielu forach niestety bywa.
To co wie ktoś? Czy to forum to zły adres

myślałem, że dowiem się od kogoś czegoś nt różnicy w tych dwóch piwach. Że np. są warzone w różnych browarach, albo jedno jest importowane z **** etc. Albo może ktoś ma wiedzę nt różnic w procesie przygotowania w/w.
Ale widzę, że póki co odzywają się znawcy z fachowymi poradami..... Jak to na wielu forach niestety bywa.
To co wie ktoś? Czy to forum to zły adres

Piwo ważone w Żywcu z tego co wyczytałem z nr.partii .Co mam powiedzieć,tata kupił gdzieś w promocji ...dał mi jedno wypiłem ,ale piwo nic sobą nie reprezentuje ..ot orzeźwiający napój alkoholowy ,pewnie przypadnie osobom które piwa nie lubią .Z końcem picia czuję,już tylko samą wodę.,,
Zastanawia mnie ta nowa szata graficzna z napisem "Future", "Meet the future". Czy ktoś poza kolegą wyżej się odważył ?
...
Comment