BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kormoran, Classic hoppy lager
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Jak wynika z etykiety to koinicjatywa blogerów, szynkarzy i piwowarów przy wsparciu PolishHops, czyli chmielarzy. Napaliłem się na to piwo jak szczerbaty na suchary, bo połączenie klasyka z mocniejszym chmieleniem z polskich odmian zawsze budzi moje zainteresowanie. W sumie takie same miałem...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-04-21, 13:39 -
-
Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-07-25, 19:30 -
-
Spring Pale Ale z alko 3.4%
Chmiele: Amarillo, Citra, Columbus, Mosaic.
Piana - spora, aż za bardzo.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony jasny pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i nuty ziołowe.
Smak - słodkawe, cytrusy i gorzkawe zioła....-
Channel: Szwecja
2025-12-06, 02:41 -
-
Browar kraftowy założony w 2016 w Sierre (kanton Valais w południowej Szwajcarii).
https://www.hoppypeople.com/
DDH DIPA czyli Double Dry Hopped Double India Pale Ale
7,4%
Chmiele: Strata, El Dorado
Aromat - chmielowy (słodsze tropiki, ciut żywiczności),...-
Channel: Szwajcaria
2025-12-01, 23:29 -
-
Wersja puszkowa produkowana jest w Poznaniu.
Zawartość alko 5.0%
Piana - więcej na starcie potem pełna warstwa.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
Aromat - zbożowość.
Smak - słodkawa zbożowość, gorzkawa ziołowość,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.