Że nie napisałem, to nie znaczy że tego nie zrobiłem. Do tej pory w dwóch jest na zielono, a piwa nie ma. Ta dostępność w apce to pic na wodę.
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Piotrków, Trybunał '90
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do...-
Channel: Czechy
-
-
Niewielka knajpka w pawilone handlowym niedaleko pętli autobusowej przy ul. Słowackiego. Powstała w zeszłym roku w lokalu po sklepie mięsnym. W menu pizza, burgery, sałatki.
Jeżeli chodzi o piwo. Przekrój piw butelkowanych Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy. Jest też nalewak Olbrachta....-
Channel: Łódzkie
2020-09-29, 09:04 -
-
Nowy browar restauracyjny otwarty w październiku biegłego roku robi duże wrażenie.
Zlokalizowany jest w centrum Strzegomia w miejscu, gdzie dawniej mieściła się odlewnia ZREMB-u.
Cały obiekt pieczołowicie odrestaurowano w każdym detalu, tworząc wyjątkowe miejsce pełne smaku,...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Poszukuję jakiegoś programu na telefon/tablet do którego mógłbym wpisywać piwa, które wypiłem.
Program powinien robić takie rzeczy:
zapisywać zdjęcie
zapisywać informacje o piwie: zawartość alkoholu, ekstrakt
zapisywać informacje o browarze
zapisywać informacje...-
Channel: Moje zbieranie
2026-06-12, 23:22 -
-
"New Zealand IPA"
Alk. 6%, chmiele Motueka, Nelson Sauvin, Riwaka
Aromat - początkowo jakby kokos, trochę dziwne przy takich chmielach, potem cytrusy (cytryna, limonka), inne kwaskowe owoce, po przelaniu też lekki słód
Piana - wysoka, dość trwała, drobny...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment