hurra, wiem teraz chociaż jaki ma ekstrakt to piwo! tylko czemu tego nie ma na etykiecie?
Okocim, Palone
Collapse
X
-
Byłem na tej stronie. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest "unikalny proces palenia słodu ogniem"?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Ruszyła strona www.okocimpalone.pl
Nie ma na niej zbyt wielu informacji, ale jest dość ciekawie zrobiona. Są też 3 tapety do ściągnięcia.
I jeszcze jedna ciekawostka: przy pytaniu "czy na pewno masz ukończone 18 lat" bez względu na to, czy kliknie się "tak" lub "nie" strona i tak się otwiera ...
Ostatnia zmiana dokonana przez breslauer; 2005-03-31, 15:19.Comment
-
cielak na jednym ze spotkań probował wyjaśnić, ale ja w swoim ignoranctwie nie chciałem słuchać. może nam to wyjaśni kiedyś...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerByłem na tej stronie. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest "unikalny proces palenia słodu ogniem"?
...Comment
-
Cielak powiedział, że lepiej nie wiedziec jak oni to robiąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezescielak na jednym ze spotkań probował wyjaśnić, ale ja w swoim ignoranctwie nie chciałem słuchać. może nam to wyjaśni kiedyś...
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Pewno to coś a'la "długo warzone".Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerByłem na tej stronie. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest "unikalny proces palenia słodu ogniem"?
Więcej tam takich niedoróbek, żeby wspomnieć chociażby wypisane dużymi literami "Ciemne pełno piwo".Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerI jeszcze jedna ciekawostka: przy pytaniu "czy na pewno masz ukończone 18 lat" bez względu na to, czy kliknie się "tak" lub "nie" strona i tak się otwiera ...
Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Solidnie ciemne z wiśniowym odcieniem. [4]
Piana: Średnio wyskoa, średnio trwała. [3.5]
Zapach: Zapach mało intensywny, lekko słodkawy. [3.5]
Smak: Nawet do wytrzymania. Lekko mdławy, spror "przypalenia", przyjemna wytrawność. [4]
Wysycenie: Przeciętne. [3.5]
Opakowanie: Ładna, eststyczna etykieta, nawiązująca do charakteru piwa. [4.5]
Uwagi: Trudno nazwać to jakimś wybitnym produktem, ale myślę, że do niego powrócę.
Moja ocena: [3.775]Comment
-
Pewnie tak - i tak nikt nie będzie się specjalnie dopytywał, bo tzw. "przeciętny konsument" i tak nie wie, co to jest słód i dlaczego akurat to coś ma być palone i jaki ma związek z piwem ...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FKPewno to coś a'la "długo warzone".
Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Zdecydowaie najsilniejsza strona piwa [4.5]
Piana: niezbyt trwala [3]
Zapach: mnie nie powalil [3]
Smak: przecietny a moze nawet troche gorszy [2.5]
Wysycenie: dobre [4]
Opakowanie: butlka nie ruca na kolana [3]
Uwagi: Bardzo przecietne piwo, razejdo niego nie wrócę
Moja ocena: [2.925]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: kolor zdecydowanie najlepsza cecha tego piwa [4.5]
Piana: nie najgorsz ale pozostawia do życzenia [2.5]
Zapach: przyjemny al bez przesady [2.5]
Smak: dla mnie zdecydowanie za słodkie [1]
Wysycenie: ok tak jak powinno być [4.5]
Opakowanie: mogli się bardziej postarać ale ujdzie [2.5]
Uwagi:
Moja ocena: [2.1]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu. Panowie/Panie - piszcie konkretniej.
Art, Admin
---------------Comment
-
No i w końcu się skusiłem - i chyba więcej tego nie zrobię. Dla mnie to piwo jest za słodkie - takie Karmi z alkoholem. Nic rewelacyjnego. Brak czegoś ciekawego w smaku, takie nijakie, typowa komercja. Przy dobrym schłodzeniu - nawet goryczy nie czuć. Może smakować kobietom (amatorkom).NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Może smakować kobietom (amatorkom).
No, dobrze, że dodałeś
A CO to chyba placi dodatkowo sklepom za reklamę ustna - w niedzielę w Warszawie pan za ladą nam polecał własnie Palone
Jednak jestem konserwatystką
i wybrałam Koxlaka z Juranda i Miodowe z Ciechanowa
Też słodkie, ale jakoś bardziej naturalnie.
Comment
-
"Pani Marusiu!!!"Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, dobrze, że dodałeś
Dodałem to właśnie w ostatniej chwili, gdy wyobraziłem sobie twoją minę, gdyby zostało bez tych "amatorek"
Aż się wystraszyłem.
Nie ma to jak zawodowcy
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment