Dziś miałem okazję posmakować ów feralnego Ciechana. Kwasota co nie miara w dodatku na maxa gazowane. Przyznam że to nie pierwsza tego typu przygoda z Ciechanem w moim przypadku. W zimie zdarzyło mi się nabyć 4 butelki miodowego z czego dwie były trefne. Najlepsze w tym wszystkim było to że ja piłem dobrą wersję a kolega trefną i podczas gdy ja zachwycałem się wręcz znakomitym smakiem Miodowego on mi sie strasznie dziwił i klął piwo w cholerę twierdząc że muszę mieć nieźle zdegenerowany smak skoro mi smakuje.  Gdy wziąłem od niego łyka cała prawda wyszła na jaw. Smak identyczny jak w przypadku Wybornego. Sam gaz i kwas. Sytuacja jednak całkiem zabawna gdyż prawie sie pokłóciliśmy o to kto sie zna na dobrym smaku a kto nie. 

(data ważności - 19.08.2007)
 (data ważności - 19.08.2007) 

Ciechan podążył wczoraj śladem Żywca o mlecznym smaku czyli do kibla niestety
 Ciechan podążył wczoraj śladem Żywca o mlecznym smaku czyli do kibla niestety  

. Mam obecnie na stanie datę 29.08 i śmiem twierdzić że wszystko z nią OK . Zrobiłem nawet rozpoznanie pośród stałych klientów Ciechanowych i opinie Ich były też jak naj bardziej pozytywne .Nawet Wielki Mistrz Piwowarstwa Huanghua powiedział iż było WYŚMIENITE. Drodzy forumowicze podejrzewam iż problem może leżeć w sposobie transportowania lub przechowywanie tego piwka, gdyż wiadomo niepasteryzowane lubi chłodek, a nie każdy dysponuje "sprzętem". (patrz. chłodnia u Dyrektora
 . Mam obecnie na stanie datę 29.08 i śmiem twierdzić że wszystko z nią OK . Zrobiłem nawet rozpoznanie pośród stałych klientów Ciechanowych i opinie Ich były też jak naj bardziej pozytywne .Nawet Wielki Mistrz Piwowarstwa Huanghua powiedział iż było WYŚMIENITE. Drodzy forumowicze podejrzewam iż problem może leżeć w sposobie transportowania lub przechowywanie tego piwka, gdyż wiadomo niepasteryzowane lubi chłodek, a nie każdy dysponuje "sprzętem". (patrz. chłodnia u Dyrektora  
  ).
 ).  

ale postaram się zasugerować, że coś mogą robić nie tak jak trzeba
 ale postaram się zasugerować, że coś mogą robić nie tak jak trzeba  ) !
 ) !

Comment