Koreb, Mocne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Oskaliber
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2010.05
    • 727

Kolor: Ciemnozłoty, mętny.
    Piana: Biała, mało obfita, nietrwała.
    Zapach: Słodowość, nutka DMSu.
    Smak: Średnio treściwe. Słodowość, jakieś piwniczne klimaty, minimalny alkohol. Goryczka niska.
    Wysycenie: Niskie.
    Ogółem: Słabe, piwnica, brak goryczki, niedogazowane.
    BeerFreak.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Łask, Żeromskiego 72, Browar Koreb
      Shedao
      Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?

Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
      2022-05-09, 09:37
    • AaLeX
      Jędrzejów, Argus Mocne
      AaLeX
      Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
      2023-12-30, 13:51
    • ART
      Wielkie uaktualnienie 2015 - Koreb, Łask ul. Żeromskiego 72
      ART
      Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
      2014-12-18, 22:30
    • Javox
      Van Pur, Boorg Mocne
      Javox
      Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
      2023-10-27, 14:55
    • ART
      Plebiscyt na Piwo Roku 2008 - piwa do sprawdzenia - weryfikacja listy
      ART
      Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.

Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
      2009-01-26, 05:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...