BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kolor: Piwo klarowne, kolor złocisto-bursztynowy, bez zastrzeżeń ! [5] Piana: Gęsta, tworząca charakterystyczny kożuszek, po minucie jednak znika, pozostają tylko resztki na ściankach kufla. [3.5] Zapach: Zapach poprawny, slodkawy , nie odrzuca, ale tez nie powala. [4] Smak: Czuc dosc dobrze goryczkę oraz specyficzny dla Bossa, lekko kwaskowy, posmak. Schłodzone smakuje zaskakująco poprawnie (nieschłodzonego nie piłem). [4] Wysycenie: Początkowo jest bardzo dobrze, piwo przyjemnie szczypie po języku, miło tez wygląda w kuflu. Gaz jednak dość szybko się ulatnia. [3] Opakowanie: Na mnie robi bardzo dobre wrażenie, motywy żużlowe. Brakuje jedynie informacji o ekstrakcie. [4.5] Uwagi: Piwo jest piwem klubowym KS Stali Gorzów, stad tez żółto-niebieskie barwy. Z każdego sprzedanego piwa odprowadzana jest odpowiednia kwota na sponsoring klubu. Swoje zadanie spełnia bardzo dobrze, zadanie polegajace na zaspokojeniu pragnienia podczas meczu żużlowego. Podsumowujac piwo bardzo przyzwoite.
Oferujemy Państwu, linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...
Piana - trochę było na początku potem tylko obwódka.
Lacing - prawie nic.
Gaz - średni.
Barwa - bardzo ciemny rubin.
Aromat - gorzka czekolada, susze owocowe ciemne i nuta wiśniówki.
Smak - słodko, gorzka czekolada,...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment