EB, Specjal
Collapse
X
-
Hmmm w sumie... to piwo po prostu nie potrzebuje reklamyJest najlepszym produktem Elbrewery Company Ltd. i nic mu nie jest w stanie zagrozić...
-
Niektórzy radzą sobie z brakiem reklamy jak mogą http://speclovers.webpark.pl/#
Polecam galerię !!!Leave a comment:
-
Makaron napisał(a)
Niestety piwo to samemu zdobyło swoją pozycję na pomorzu.Leave a comment:
-
Special "Czarny"
Moje zdecydowanie ulubione piwo. Moim zdaniem jest to najlepsze polskie piwo.
Niestety piwo to samemu zdobyło swoją pozycję na pomorzu. Jest najgorzej rozreklamowanym piwem. Nie mówiąc już o tym ,że jest bardzo gnębione przez puby. Ostatni bastion, gdzie możnabyło napić się tego piwa w godnych warunkach padł w zeszły czwartek ...(13 listopad 2003)
Oczywiście można go napić się z beczki jedynie w piwiarniach najniższej klasy. I w ten sposób wiele osób uważa Speciala, za piwo dla żuli.
Czym zasłużyło to piwo na takie traktowanie??Leave a comment:
-
muszę przyznać że zdziwiłem się gdy usłyszałem, że w 2002 roku wyprodukowano ok. 1 mln hl Specjala!Leave a comment:
-
piwko ma prawdziwy piwny smak, nie jest ono za gorzkie,w sam raz, a poza tym zapach jest doskonaly
Moja ocena: [4.475]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Leave a comment:
-
W tym roku na Mazurach było to piwo, które pijałem najchętniej. Piwo w przystepnej cenie, nawet w barach. Smak z wyraźną goryczką orzeźwiający, piana gęsta, drobnoziarnista, nie za mocno zgazowane, zapach przyjemny, kolor lekko wpadający w bursztynowy.
Moja ocena: [4.225]Leave a comment:
-
Piękny, złocisty kolor, z idealną ilością małych bąbelków CO2, o wyśmienitym smaku i boską goryczką, również zapach jest śiwetny - czuć piękny zapach szyszek chmielowych, pianą ustępuje innym piwom, ale i tak jest śnieznobiała i dodaje urody piwu, butelka jest jak w większości piw w tej chwili. Zdecydowanie moje ulubione piwo.
Moja ocena: [4.925]Leave a comment:
-
W Lublinie przez pewien czas było dostępne w Chatce Żaka, ale od dość dawna panie za barem rozkładają ręce: ni widu, ni słychu. Na hasło "Specjal" podają czerwoną Warkę.Leave a comment:
-
Ja kupowałem je w Słupsku i Ustce , tak więc nie jest to kwestia dystrybutora . Zwłaszcza że jest to dystrybucja kanałami Żywca .Leave a comment:
-
Piecia napisał(a)
ja kupowałem w Kutnie (daleko od OlsztynaLeave a comment:
-
Simon napisał(a)
to piwo i jest do dzisiaj produkowane, ale tylko na rynek olsztyński.) a Specjal mi również podchodzi a tymczasem u mnie promocja - butelka i puszka 1,99
Leave a comment:
-
Full Light Pils miał już być wycofany w 1996 roku, ale upór olsztyńskiego dystrybutora uratował to piwo i jest do dzisiaj produkowane, ale tylko na rynek olsztyński.Leave a comment:
-
Specjal, Jasny Pełny
Kupiony wcześniej Full Light Pils z EB( biała etykieta) dał mi odwagę do kupienia innego produktu tego browaru. Nie zawiodłem się.
Specjal ( czarna etykieta ) jest dobrze gazowany, odpowiedni poziom goryczki , dobry smak. Cena 2,7 zł za 0,5 lLeave a comment: