BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Van Pur, Prince Premium
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Jest to piwo, warzone dla marketu Penny w Saksonii. Kupione w Görlitz. Czy występuje w innych landach? Tego nie wiem. W NRW jest np. niedostępne. Piwo kosztuje bagatela 39ct za butelkę 0,5l. Alkohol 4,9%. Barwa złota, piana całkiem niezła, zapach słodowo-chmielowy. W smaku delikatne, wpierw...-
Channel: Niemcy
-
-
Butelka Euro 0,5 litra, 5,0% alkoholu.
Kolor - ciemnozłoty
Piana - obfita, pozostał duży kożuch
Zapach - chmielowy, przyjemny
Gaz - idealny
Smak - bardzo dobry, przyjemna, ziołowa, chmielowa goryczka, bardzo smaczne.
Super piwo, kupione w Soest w NRW....1 Photo-
2022-10-26, 13:36 -
-
Piwo kupione w sieci Auchan. Alkohol 4%. Zielona puszka, całkiem ładna. Kod LB, czyli Jędrzejów. Barwa złota, piana nawet wysoka i na tym koniec. Zapach metaliczny, smak woda z drobną nutką metalu. Nie wiem po co to i dla kogo. Cena ok. 2zł. W tej cenie mamy całkiem udane niemieckie pilsy w...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-03-06, 19:32 -
-
Piwo warzone dla sieci marketów Rewe. Kupione w Görlitz za 35ct. Zawartość alkoholu 4%. Barwa złota. Piana gruba i obfita, największy atut. Musiałem kilka razy nalewać. Zapach słodowy, taki delikatny, mokry karton. Smak, no cóż, piwo jest wodniste, czuć trochę metalu i w tyle bardzo delikatną...-
-
-
Piwo kupione w czeskim Penny za bagatela 6,90 kč. W tej cenie rewelacja. Solidna goryczka, przyjemny, chmielowy zapach. Ładna złora barwa i całkiem niezła piana. Tak mi weszło, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Ocena 6/6.-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.