Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Relakspol, Pils

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Browar Bałtów, Serce Smoka
    Prusak
    Pils: 11,8% obj., 4,9 alk. Po otwarciu woń obiecująca, świeżo słodowo-ziołowa, piana niestety dość mizerna i szybko opadająca, lacing prawie żaden przy dość wysokim wysyceniu, Całe szczęście, że wrażenia smakowe częściowo rekompensują brak tych wizualnych. Piwo o wyrazistej goryczce,...
    2022-11-18, 22:47
  • AaLeX
    Lobkowicz, Bruncvik ležák
    AaLeX
    Piwo o niezłej pianie i ciemnozłotym kolorze. Alkohol 4,8%. Zapach chmielowy. Smak, wyraźna goryczka pomieszana z metalowymi nutami. Zimne, weszło przednio. Znalazłem podobny wątek, jednak bez podanego browaru no i wygląd puszki także inny, zatem, założyłem nowy. Ocena 4/6.
    2021-08-16, 13:29
  • Blackbeard
    Evil Twin, Even More Coco Jesus
    Blackbeard
    Ekstrakt: nie podano. Alkohol: 12 %. Batch #008
    Imperial Stout uwarzony z dodatkiem syropu klonowego i ekstraktu kokosowego.

Kolor: Bardzo ciemny brąz, pod silnym światłem widoczne zmętnienie.
    Piana: Brązowa, niemal wyłącznie drobnopęcherzykowa. Strasznie mizerna pod kątem...
    2020-07-15, 18:47
  • kloss
    Nagahama Roman, Oumi Pilsner
    kloss
    Alkohol 5%, butelka 330 ml.
    Piana mizerna, nietrwała. Lekko opalizujące.
    W smaku wyraźnie słodowe, z karmelowymi nutami i niewielką, ale dość trwała goryczką....
    2020-06-02, 21:16
  • Shlangbaum
    Browar Relakspol - temat ogólny
    Shlangbaum
    Ponieważ ostatnio zdarza nam się z e-prezesem dorabiać w Relakspolu przy lini rozlewniczej, postanowiłem podzielić się pewnymi informacjami, które tam zdobyłem. Oczywiście tych poufnych nie będę tu zamieszczał z oczywistych względów.

Pierwszą rzeczą, którą chcę...
    2007-03-29, 10:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...