Moje "litości" nie odnosiło się do wypowiedzi CyboRKg tylko D3lta1337, więc wypraszam sobie pomówienia o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem ot co
. Aż żałuję, że kupiłem tylko jedno, ale miejsce nie budziło zaufania: Lagerowe zadebiutowało w lubelskim Leclercu na Turystycznej. Promocja ewidentna: 2,95 zł (plus kaucja 50 gr). No i oczywiście grzeje się na półce (min. obok Wybornego) podczas gdy Harnasie, Carslbergi i inne Goolmany chłodzą się w lodówkach
. Nawiązując do mojego ostatniego posta: coś chyba jest na rzeczy w temacie zakażeń poruszanych w wątku dotyczącym Wybornego. Panowie z Ciechanowa! Ja Was proszę: nie spieprzcie tego piwka!
. Aż żałuję, że kupiłem tylko jedno, ale miejsce nie budziło zaufania: Lagerowe zadebiutowało w lubelskim Leclercu na Turystycznej. Promocja ewidentna: 2,95 zł (plus kaucja 50 gr). No i oczywiście grzeje się na półce (min. obok Wybornego) podczas gdy Harnasie, Carslbergi i inne Goolmany chłodzą się w lodówkach
. Nawiązując do mojego ostatniego posta: coś chyba jest na rzeczy w temacie zakażeń poruszanych w wątku dotyczącym Wybornego. Panowie z Ciechanowa! Ja Was proszę: nie spieprzcie tego piwka!
w sklepie osiedlowym kupuje Lagerowe za 2,90 z lodówki.Jeśli chodzi o ceny to wahają się w granicach 2,9-3,9 w tym samym mieście.
. Na początku dostępne było tylko w specjalistycznych i kosztowało minimum 3,15 zł. - teraz 3,45 zł. W Realu od wielkiego dzwona trafiało się za "tradycyjne" marketowe 3,99 zł. U nas, żeby pić dobre piwka trzeba być twardym a nie miętkim
.
Comment