Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13969

Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

Piwo gotowe do oceny

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Pablo1964
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.04
    • 10

Właśnie spróbowałem. Nie chciałbym wprowadzać szczegółowych ocen - za krótko jestem na forum i mogę być nieobiektywny. Ogólne wrażenie - piwo o charakterze piw koncernowych. Ilość "czynnika baśniowego" pewnie się zgadza, szumi mi w głowie. Jednak smakiem nie jestem zachwycony. Alkohol nie narzuca się ale jest wyczuwalny. Piłem gorsze, tego też nie wylałem ale uczta to to nie jest...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pablo1964; 2013-06-23, 19:56.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Het Nest [White Pony], S... Than Ever Brandy Barrel Aged
      darekd
      White Pony to włoski kontraktowiec, który w belgijskim Het Nest uwarzył już nie jedno piwo.

To choć w nazwie ma sataniczne konotacje jest skróconą nazwą "strongest than ever".
      To ich najmocniejsze piwo to barley wine leżakowany w różnych beczkach. W moim przypadku...
      2021-02-08, 23:53
    • Petitpierre
      Bojanowo, Bojan Porter Karaibski
      Petitpierre
      Piwo Jubileuszowe, 24blg, 8,5vol, 16 miesięcy leżakowania, potem prażone wiórki kokosowe i chipsy dębowe moczone w rumie i w bourbon'ie. Oba nie podane, obstawiam trunki niskiej półki. Na razie w Lidl'u za 6zł.

Bounty albo Malibu w oddali majaczy melasowy rum, bourbon'a ani portera...
      2021-09-23, 14:23
    • Dreamer
      Irlandia, Dublin, 1-2 Burgh Quai, Messrs. Maguire
      Dreamer
      Messrs. Maguire (który nie doczekał się jeszcze swojego tematu, ale ma już parę zdjęć w galerii) to drugi w Dublinie browar restauracyjny, taka trochę konkurencja dla Porterhouse'a, choć nie do końca.

Browar, podobnie jak Porterhouse, usytuowany jest w kilkupiętrowej kamienicy w centrum...
      2006-09-25, 22:30
    • Qruq
      Żoliborski Browar Domowy
      Qruq
      W nocy z niedzieli na poniedziałek ŻBD (nazwa niekompletna, może ogłoszę konkurs?) ruszył z pierwszą warką. Jako debiut przygotowałem Irish Stouta z otrzymanego w prezencie wraz z zestawem BA brewkita. Kit wzbogaciłem płynnym ekstraktem ciemnym 1.5 kg i gotowałem przez około kwadrans. Początkowe...
      2008-12-04, 13:24
    • mark33
      Browar domowy - mb WOS #10
      mark33
      Piwo otrzymane na giełdzie w Spiżu, niestety bez etykiety nosiło tylko nr warki na kapslu.
      Dodatkowo dopytałem o blg 14,5 i datę warzenia-luty 2009, wykonane z ekstraktów.
      Przejdźmy do sedna sprawy

Kolor: czarny, jak dobrze pod światło cieniutką warstwę...
      2009-07-12, 19:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...