BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Vanuatu, Tusker OP
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Mam taką pocztówkę z Vanuatu na zbyciu. Zbiera ktoś takie rzeczy? Jest ktoś zainteresowany?...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Licencyjna wersja kenijskiego Tuskera.
Alkohol 4,2% , butelka 500 ml.
Piana mizerna i nietrwała.
Barwa cytrynowa.
W smaku mocno kwaskowe, niemal pozbawione goryczki, z metalicznymi nutami. Smakowo lokuje się między kenijskim oryginałem, a wersją ugandyjską....-
Channel: Tanzania
2017-01-12, 12:21 -
-
Mam na wymianę etykiety i podstawki z Vanuatu. Wymiana na kapsle, najchętniej jakieś mniej popularne kraje czy wzory.
Podstawki są 4 różne. Wszystkie na drugiej stronie są bez rysunku.
Proszę pisać na pw lub e-mail: badejzakot@gmail.com...-
-
-
Nie zbieram puszek, więc mam na zbyciu jedną od piwa Tusker z Kenii, opisywanego tutaj.
Puszeczka jest w dobrym stanie, opróżniona wczoraj i umyta
Preferowany odbiór osobisty w Warszawie, bo wysyłanie jednej puszki jest trochę kłopotliwe, ale mogę ewentualnie wysłać.
...-
2009-06-30, 17:57 -
-
Tym razem czadyjska odsłona innej oprócz "Castela" międzynarodowej marki.
Alkohol 5%, butla 0,65 ltr.
Piana śladowa i nietrwała, barwa cytrynowa.
W smaku metaliczne, lekko kwaskowe, z wyraźną goryczką, czy może raczej gorzkawością....-
Channel: Czad
2018-12-11, 11:13 -
- Loading...
- Koniec listy.