Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Strubbe, Chinggis Beer

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ugedey
    Chinggis - puszka z Mongolii
    ugedey
    mam "na stanie" puszkę po piwie Chinggis. Chetnie zamienie na kapsle. Mozliwosc wymiany na gieldzie w Poznaniu (preferowane). Czekam na oferty - tylko w kapslach! Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: ugedey@hotmail.com
    2007-11-06, 21:15
  • Rycho_128
    Sopot, Al. Niepodległości 697-701 (Sopocki Skwer), BOMI (zamknięte)
    Rycho_128
    Jako że jest to (chyba) jedyne BOMI w Sopocie, nie zakładam tematu zbiorczego na sieć (tak jak w Gdańsku). Kilka dni temu w tymże markecie zauważyłem - oprócz tego co zwykle w każdym BOMI - czyli nieco ponadprzeciętny wybór piw polskich (np. poza masówą Amber) i dość szeroki wybór zagranicy...
    2010-10-18, 14:23
  • pezet
    Strubbe, Cezarken
    pezet
    Na etykiecie jest napisane, że piwo jest robione w Br. Crombe w Zottegem, który jest prawdopodobnie zamkniety. Znalazłem też informacje, że obecnie to piwo i inne z Crombe robią w Br. Strubbe. I tu mam problem. Do jakiego browaru to piwo przypisać?
    W trakcie pisania tego postu szukałem...
    2006-05-24, 23:19
  • żąleną
    Warszawa, Towarowa 22, Bomi (Jupiter Centrum) [zamknięte]
    żąleną
    Byłem w Bomi w Jupiter Centrum (na Towarowej 22) no i cóż - jak na Bomi, cienizna. Z rzadziej spotykanych polskich tylko Porter EB w butelce, no i Porter Królewski, ale tego akurat ostatnio coraz częściej widać nawet w małych sklepach. Słabiutka reprezentacja Czech (chyba tylko Staropramen),...
    2003-03-14, 15:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...