BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Balitovy Valašské Pivovary, Segal Summer APA
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Jestem nowy i nie wiem czy dobrze mnie przyjmiecie i czy dam sobie radę wśród starych wyjadaczy jak Wy?
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Ekstrakt 12°Blg, alkohol 4,7%.
Barwa na oko ciemnohebanowa, pod światło intensywnie bordowa, piwo mocno mętne.
Piana ciemnobeżowa jak na kawie, dość zwarta i mocno gęsta, było jej około 2 cm po gwałtownym nalaniu. Po 2-3 minutach pozostała tylko obręcz, mgiełka na powierzchni...-
Channel: Czechy
2016-01-27, 02:46 -
-
Ekstrakt 11°, alkohol 4,5%.
Kolor matowożółty, piwo mocno mętne.
Piana biała, wyszła bardzo mocna, nie dało się nalać szklanki na raz, musiałem poczekać by opadła. Struktura drobnoziarnista, tworzyła "czapkę" ponad szkłem, utrzymywała się aż do dna grubą 0,5...-
2016-01-27, 01:23 -
-
Ekstrakt 15°Blg, alkohol 7,5%.
Piwo całkowicie mętne z pływającymi drobinkami. Barwa dość dziwna, brunatna jak woda w górskim potoku po gwałtownej burzy, ewentualnie półciemne drewno - dobrze pasowało do stołu w restauracji
.
Piana praktycznie nie wystąpiła choć nalewałem...-
2016-01-27, 00:59 -
-
Nowy minibrowar ze wschodnich Moraw znajdujący się w Beskidach:
http://www.browar.biz/forum/showthre...hlight=Radocha
Na etykiecie drobnymi literami napisali: výčepní pivo, ale to raczej nieporozumienie, bo piwo ma ekstrakt 13%, alk. 4,8%
...-
2014-10-10, 00:15 -
- Loading...
- Koniec listy.