Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Holba, Šerák

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Holba, Keprnik
    Prusak
    Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem nigdzie wpisów dotyczących tego piwa.
    Butelka niestety zielona.
    Zapach z buteli i szkła podobny, zdominowany prze akcenty ziołowo-mineralne plus lekka zbożowość.
    Piana początkowo wysoka trzyma się nieźle, opada do więcej niż obrączki,...
    2025-10-02, 17:30
  • ART
    Warszawa, ul. Poborzańska 39, Szyszka Chmielu Bródno
    ART

Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...
    2025-08-23, 15:51
  • Ahumba
    Chojnice, Szewska 18, Wieśniak Burger w Czeskim Browarze.
    Ahumba
    Jeszcze niedawno w centrum Chojnic były sobie dwa lokaje Czeska Degustatornia i Wieśniak Burger prowadzone przez rodzeństwo. W tym roku połączyły się i koło Bramy Człuchowskiej przy ulicy Szewskiej powstał Wieśniak Burger w czeskim browarze. Wystrojem i klimatem nie umywa się do poprzedniej...
    2025-07-22, 16:31
  • darekd
    Holba, Šerák 13,51%
    darekd
    Holba, Šerák 13,51% Světlé Speciální Pivo
    W odróżnieniu od tej półciemnej Holby warzonej na Boże Narodzenie opisywanej tu:

http://www.browar.biz/forum/showthre...ighlight=Holba

tu mamy piwo jasne wielkanocne z zaw. alk. 6,2%. Pomimo, że w nazwie jest...
    2011-03-27, 19:30
  • Dreamer
    Holba, Vánoční Šerák
    Dreamer
    zaw. alk. 6,0% (ekstr. 13,51%), but. 0,5 l
    dostępne w sklepie na Pomorskiej (Łódź)

Testowany Vánoční Šerák to świąteczna wariacja nt. głównego produktu browaru - Šeráka, a smakuje tak, jakby go w zupełnie innym browarze nawarzyli. Świąteczny Šerák jest nieco...
    2008-02-05, 01:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...