nie polecam, lura. nie daję oceny.

Nova Paka, Nova Czech

Collapse

X
- 

Nova Paka, Nova Czech
								- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Nova Paka, Nova Czech
								- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
- 

Próbowałem wypić i wylałem do ścieków. A było tego półtora litra Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
- 

ależ w marcu jeszcze byłem skromny w słowa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Widać, na tyle tylko zasłużyło to piwo.Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics

Collapse

- 

Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m. Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
 Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Jasny lager, pasteryzowana dwunstka z alko 5,3% Jasny lager, pasteryzowana dwunstka z alko 5,3%

Chmiele: Żatecki i Premiant.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
 Lacing - trochę było.
 Barwa - złoty bursztyn.
 Gaz - średni.
 Aromat - gorzkawa piwniczna słodowość.
 Smak -...- 
 2025-05-18, 14:02
- 

- 

Nowość w polskim Aldi. Alkokol 5,4%, skład: woda, słód, chmiel. Spełnia zatem niemiecką normę. Napis "tylko w Aldi" sugeruje, że jest to piwo warzone dla tego marketu. Zapach chmielowy, barwa bursztynowa, piana niezła, na początku bardzo obfita. Smak bardzo ciekawy, ziołowa goryczka... Nowość w polskim Aldi. Alkokol 5,4%, skład: woda, słód, chmiel. Spełnia zatem niemiecką normę. Napis "tylko w Aldi" sugeruje, że jest to piwo warzone dla tego marketu. Zapach chmielowy, barwa bursztynowa, piana niezła, na początku bardzo obfita. Smak bardzo ciekawy, ziołowa goryczka...- 

- 

- 

Alk. 5,15% Alk. 5,15%

Piwo z etykietą na 150 lecie browaru (2022 r.), która spodobała się chyba polskiemu dystrybutorowi, w związku z czym butla PET 1,5l. jest dostępny w Polsce. Te butelki PET nowopacki browar wciska również po marketach w Czechach i zazwyczaj są to mixy ich dotychczasowych...- 

- 

- 

Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872... Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment