Brøckhouse, Høstbryg

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3610

    #1

    Brøckhouse, Høstbryg

    0,5 l, 6,0%, piwo dożynkowe w stylu Altbier, refermentowane we flaszce
    Piana: za obfita, gęsta, trwała, biaława
    gaz: piwo wyszło z butelki, przesadzili z surowcem do refermentacji
    kolor: mętnobrązowy
    zapach: owocowy, wyraźny, do tego słód i zioła
    smak: raczej gorzkie, ale goryczka ziołowa przeważa nad tą typowo chmielową, do tego brak nut słodkich, nutki jabłkowe w tle
    Piwo dobre, ale mało ekscytujące
    Attached Files
    Lotna ekspozytura browaru

    Też Was kocham.

Related Topics

Collapse

  • dyczkin
    Stara Szkoła, Dożynkowe Zakwaszane
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2017-12-13, 20:28
  • kaczka116
    Stara Szkoła, Dożynkowe Zakwaszane
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2017-12-10, 12:43
  • zgroza
    Brøckhouse, Djævlebryg Son of Nekron
    zgroza
    0,5 l, 6,5 %, uwarzone w Brøckhouse przez ludzi z projektu Djævlebryg. Teraz, gdy Brøckhouse upadło, przeniosą się z warzeniem do Herslev.
    Mają całkiem wyśrubowaną opinię i odpowiednio wysokie ceny. Czy słusznie? Son of Nekron mnie nie przekonał.
    Pianę miał ładnie brązową,...
    2009-03-15, 22:33
  • zgroza
    Brøckhouse, Pilsner
    zgroza
    5,0%, refermentowany w butelce, cukier w zasypie
    Piana: obfita, do korzuszka
    Gaz: umiarkowanie
    Kolor: jasna umbra palona, mętne
    Zapach: lekko chmielowy
    Smak: chmielowy w przekroju, śladowa słodkość, smak pełny, ale lekki i odświeżający No ipiekny osad drożdżowy....
    2009-06-06, 23:41
  • zgroza
    GourmetBryggeriet, Sensommer Høstbryg
    zgroza
    Ale dożynkowe, 0,66 l szkło, 6,0%
    Piana: rzadka, beżowa, opada do zera
    gaz: ciut mało, moim zdaniem
    kolor: ciemnobursztynowy, ciut mętny
    zapach: trudny do zidentyfikowania, taki kwaskowato-słodowy
    smak: połączenie słodu jęczmiennego z pszenicznym, owsianym...
    2008-09-03, 22:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...