Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Svaneke, Syd-Øst for Paradis

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Dania, Svaneke, Svaneke Torv 2, Søllings Bodega
    abelincoln
    Spędzając kilka dni na Bornholmie odwiedziłem bardzo urocze miasteczko Svaneke. Głównie ze względu na pochodzący z tej mieściny Svaneke Bryghus. Dawny browar restauracyjny już jest stricte restauracją, której głównym punktem wystroju są „zabytkowe” elementy instalacji. Zabytkowe, znaczy...
    2021-09-26, 16:02
  • barthez
    Svaneke, Liquorice Stout
    barthez
    Piłem je już kilka dni temu, ale z tego co pamiętam to bardzo poprawny, choć stosunkowo lekki stout (mi to odpowiada) z wyraźnym smaczkiem lukrecjowym. Barwa ciemna jak przystało na stouta, z tego co pamiętam to wysycenie było odpowiednie. Butelka 0,5 l. Etykieta estetyczna, choć nic specjalnego,...
    2012-09-05, 20:04
  • becik
    Dania, Svaneke, Svaneke Torv 5, Bryghuset Restaurant
    becik
    Browar restauracyjny znajdujący się przy malutkim rynku. Wejście prowadzi przez mały ogródek, wewnątrz jedna sala z barem przedzielona na dwie polowy.
    W sprzedaży piwa butelkowe z oferty browaru Svaneke Bryggeri oraz własne. Butelkowych było 15 różnych gatunków. Z kranu jak dobre...
    2014-06-26, 14:21
  • barthez
    Svaneke, Folkets Bajer
    barthez
    Kolejne piwo z browaru ze Svaneke, które przypadło mi do gustu. Z kontry niestety jestem w stanie odczytać tylko tyle, że ma 4,6% alkoholu. Dobrze nachmielone, z owocowymi smaczkami, na pewno do polecenia i powtórzenia. Opakowanie bez zarzutu (zwrotna butelka 0,5 l), ładna etykieta, kapsel jak...
    2012-09-07, 15:19
  • Gambrinus
    Svaneke, Den Udødelige Hest 2009
    Gambrinus
    Vintage Porter

Butelka 0.5l, 7.5% alk. Przeterminowane 05.03.09.

Piwo zakupione w Svaneke Bryghus w 2009.
    Wypilismy je z Latarnikiem po degustacji Utopias oraz znakomitego Stone, RuinTen IPA (10.8% Alk. 110 IBU), co moglo zmniejszyc wrazliwosc naszych kubkow smakowych....
    2013-06-27, 03:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...