Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Donegal, Atlantic Amber Ale

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • e-prezes
    Perła, Ciemny Lekki Perłał
    e-prezes
    Nie wiem od kiedy jest obecny na rynku, bo dopiero dziś dojrzałem w lodówce sklepowej. Ale w sumie już dawno jest takie (nie to) piwo w jednej z sieci sklepów pod marką własną.

Skład: słód jasny pilzeński, monachijski i barwiący. Na etykiecie piszą, że to schwarzbier. 10,5...
    2024-08-07, 08:00
  • Javox
    Theakston, Atlantic Red
    Javox
    Red Ale z alko 4.3%
    Chmiel - Pilgrim.

Piana - na dłużej pełna warstwa.
    Lacing - nie za dużo.
    Gaz - lekki (pompa).
    Barwa - rubin.
    Aromat - mini owoce ejlowe.
    Smak - wytrawne, lekko palona owocowość ejlowa, lekko trawiaste, goryczka obecna około...
    2024-04-19, 14:35
  • pebejot
    USA, Miami, 55NW 25h Street, Veza Sur Brewing Co.
    pebejot
    Dosłownie rzut beretem od wielkiego browaru restauracyjnego La Tropical, znajduje się inny, dużo mniejszy lecz pełen uroku mikrus "Veza Sur Brewing".
    Podobnie jak w przypadku La Tropical, tu również znakiem rozpoznawczym lokalizacji browaru jest wielki mur pokryty pięknym graffiti....
    2022-07-28, 15:41
  • darekd
    Giesinger, Schankbier
    darekd
    Giesinger to mój monachijski faworyt, więc nawet ich wyszynkowe (výčepní po czesku) czyli lekkie wziąłem na spróbowanie.

Alk. 3,8%
    Ekstr. 9,5%

Niefiltrowane

Aromat - drożdże, lekki słód, lekki chmiel
    Piana - wysoka, średnia trwałość,...
    2025-11-24, 23:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...