BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
alkohol 5%, ekstrakt 11,5%
Bardzo rzadkie na wyspach, a szkoda bo jest naprawdę doskonałe. Barwa jasna, złocista, w smaku pełne, dominuje chmielowy posmak, mocna goryczka, gdzieś w tle dopiero pojawia się lekko, słodowy posmak. Treściwe, pełne w smaku, bardzo dobre nagazowanie....
Piwo bez zawartości węglowodanów (low carbohydrates), zaw. alk. 4.2%
Jak dla mnie to piwo to porażka, ledwo dopiłem to jedno do końca, mimo zawartości butelki 0.25ml. W smaku jałowe, przypomina mi bezalkoholowe napoje słodowe. Zero przyjemności przy piciu. Barwa słomkowa, mocno nagazowane,...
Piwo z podobno jedynego na Malcie browaru warzone jak słyszałem przy użyciu odsalanej wody morskiej.
Drobna,gęsta piana-niezbyt trwała,szybko się "dziurawi".
Barwa jasnocytrynowa.
W smaku dość złożone.Początkowo wydaje się leciutko słodkawe by po chwili stać...