Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Weihenstephan, Weihenstephaner Xan Hefe Weissbier Premium

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • Seta
    Jak przeliczać na glukozę ekstrakt płynny?
    Seta
    Daniel - ja nie mam pojęcia ...

Ale mam inne pytanie.
    Ktoś wie jak przeliczać na glukozę ekstrakt płynny (konkretnie Bavarian Maibock Weyermanna)?
    Słyszałem, że 100g glukozy = cca 200g ekstraktu.
    2008-11-25, 17:48
  • darekd
    Klüvers, Seegang
    darekd
    Browar restauracyjny w Neustadt in Holstein (Szlezwik-Holsztyn) działający od 1973 roku.

Na stałe warzą głównie klasykę. Sezonowo ejle też, ale ja trafiłem na piwo z algami "palmaria palmata" zwanymi też dulse. Pogrzebałem w necie i dowiedziałem się, że mają zbawienny...
    2018-08-22, 22:16
  • becik
    Patrol piwny - Islandia
    becik
    Postanowiliśmy odwiedzić Islandię nie w lato, kiedy na wyspę ciągnie sznur turystów, tylko w zimę, kiedy w kraju zimno, a my na przekór, że zimą trzeba jechać do ciepłych krajów postanowiliśmy udać się do jeszcze zimniejszego. Zima na Islandii jest zjawiskiem naprawdę urzekającym,...
    2018-05-26, 15:12
  • dadek
    Ełk, Okrężna 4a, Browar Mazurski
    dadek
    Gdy w listopadzie 2016 zaczął funkcjonować ełcki browar, nastąpił kres 10-letniego panowania piwnej pustyni na niemałym przecież obszarze Mazur i jak na razie nie zanosi się by przestał być rodzynkiem w tym rejonie. Co ciekawe, idea powstania browaru nie była polską inicjatywą, a ukraińskiego...
    2018-03-10, 04:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...