BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
Oddam w dobre ręce gratisowo butelki z zamknięciem patentowym. Różne pojemności: 0,33l, 0,45l, 0,5l, 075l, 1l W sumie ok 43 szt. Warunek odbiór własny
Albo Katowice ul Kościuszki 227 firma Polna Engineering Sp.zo.o w godz 7.00 do 15.00 lub Orzesze ul Masztowa 34 w godz 16 - 21,00 ...
Piwo z Piemontu, browar występuje też pod nazwą Boia Brewing Co.
Kolejna włoska interpretacja Czech zasygnalizowana nazwą Bohemian Pilsner.
Piwo jasnożółte, klarowne.
Wysycenie średnie, piana początkowo średnio gęsta, dość wysoka, osadza się niergularnie na ściankach....