Słyszałem opinię ludzi z kręgu "ŻYWCA" czyli "HEINECKENA", ze "KELT" sprzedaje się na Słowacji b. dobrze bez reklamy.
Hurbanovo, Kelt 12°
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl -
Czyli zaczyna być normalnie. Dobry towar za dobrą cenę.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Przyjmę butelki od "Kelta" w znacznej ilości, te zamykane na porcelankę. Poważnie mówię !!!
korespondencja: krzysiu@browar.bizComment
-
slavoy napisal/a
Gdzie się zaopatrzyć? Hipermarkety Geant w cenie 4,19zł. Na razie tylko tam je (u nas) widziałem. Wykupiłem cały asortyment jaki był wystawiony (17 szt.). Zamierzam więcej. Bordzo dobre Piwo!!!To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Krzysiu napisal/a
Przyjmę butelki od "Kelta" ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Kelt nie był zły. Dałbym czwóreczkę. A i butelczyna mnie się też przyda do domowego wyrobu piwkaNoLeafCloverComment
-
Dick Laurent is dead.Comment
-
Właśnie doję Kelta (nomen-omen ze szklanki Heinekena) i po raz kolejny muszę mu przyznać solidne 5. Dosadna goryczka, aromacik mocno goryczkowy, wyczuwalny wysoooko nad szklanicą.
Jakże żałuję że wieczorem siadam za kółko, bo jeszcze trzy w zapasie stojąDick Laurent is dead.Comment
-
KELT
12% Alk.min. 5% obj.
Dobre piwo, ale oczekiwałem czegoś lepszego. Takich legend się
Nasłuchałem o nim że to może być powodem takiej a nie innej
Oceny.
Ogólnie rzecz biorąc dobre piwo, o wyraźnym smaku. O barwie i
Piance nie mogę nic powiedzieć ponieważ spożywałem z butelki
w „przydomowym” parku. Jeżeli chodzi o gaz to nie mam żadnych
zastrzeżeń.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
Kelta piłem ostatni raz 2 lata temu i choć nie pamiętam zabardzo smaku muszę przyznać że był gitnes.Ostatni pojawił się nad morzem za jedyne 5,50 za butlę.Jak to jest że na Słowacji kosztuje 1,5-2zł a u nas po 5-6zł??? Ktoś wie o co tu chodzi??Comment
-
skandal napisał(a)
Kelta piłem ostatni raz 2 lata temu i choć nie pamiętam zabardzo smaku muszę przyznać że był gitnes.Ostatni pojawił się nad morzem za jedyne 5,50 za butlę.Jak to jest że na Słowacji kosztuje 1,5-2zł a u nas po 5-6zł??? Ktoś wie o co tu chodzi??Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Solidne tanie(na warunki polskie)piwko.
Ale...nic poza tym.Zbyt dużo się o nim naczytałem i chyba za dużo oczekiwałem.Dlatego proponuję wyzerować całą historię o tym piwie i zacząć od nowaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment