BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam wszystkich,
Sprzedam komplet:
Fermentor G30 conical fermentet pro
Osłonę Grainfather Conical Coat
Pompę GF cooling pump kit.
Fermentor zakupiony w czerwcu 2022, jeden raz używany, więc jak nowy.
Cena 3000 PLN.
The Pump Room to jeden z czterech mikrusów, jakie odwiedziłem w Singapurze w marcu br.
Ten akurat najmniej mi się podobał.
Zlokalizowany jest w centrum, w zagłębiu knajp, restauracji i klubów nocnych, w pobliżu znajduje się też inny minibrowar - BrewerKz.
The Pump Room...
Smolenice, niewielka miejscowość u podnóża Małych Karpat, jest znana z malowniczo położonego pałacu który widoczny jest już z wielu kilometrów. Dzięki temu praktycznie przez cały rok jest celem tak indywidualnych jak i zorganizowanych wycieczek. Rodzinna firma zajmująca się od 2007 roku...
Browarek kraftowy mieszczący się w zabudowaniach poprzemysłowych wyglądających właśnie na dawny browar, choć tego nie sprawdziłem. Widok ze starego wykusza przerobionego na taras na nieprzypudrowane podwórko i halę Targu Liwońskiego. Jak dla mnie idealnie. Jedyny nieco pretensjonalny zabieg...