BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Marston's, Morrissey Fox Brunette
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Oddam za pokrycie kosztów wysyłki (na piwo ;P) koszulkę polo z logo Marstons Pedigree. Rozmiar z metki XL. Stan bardzo dobry. Może komuś przyda się do kolekcji odzieży piwnej lub do noszenia. Zainteresowanych proszę o pw. Dogadamy szczegóły, podam dokładne wymiary i podeślę jakieś fotki....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-08-13, 21:08 -
-
Kolejne piwo z portfolio wielkiego Marstons'a
Pale Ale z alko 4,1%
61 to 61 metrów głębokości źródła wody dla ich piw.
Piana - więcej na początku potem warstewka.
Lacing - niewiele.
Gaz - średni.
Barwa - złoty bursztyn.
...-
Channel: Anglia
2018-09-29, 00:38 -
-
Butelka 0,275 litra, alkohol 9,1 %, eks. brak, kapsel goły, Barley Wine
Kolor - ciemnozłoty, klarowny
Piana - drobna, średnio wysoka, średnio trwała
Zapach - mocna słodycz
Gaz - ok
Smak - wyraźna mocna słodycz, lekkie owoce, spora nuta winna, w tle średnia goryczka,...-
-
-
Ośmieliłem się założyć nowy- osobny temat na identyfikację etykiet z mojego zbioru. Jest w nim sporo etykiet, których pochodzenia nie jestem pewien lub też mam wątpliwości, z którego browaru pochodzą. Bardzo proszę o pomoc
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Prawdopodobnie jednorazowa seria dla Aldi w UK od Marstons.
Amber Ale z alko 4,4%.
Piana - większa na starcie potem cienka dziurawa warstewka.
Lacing - nie mały z krążkowaniem.
Barwa - ciemny bursztyn.
Gaz - średni.
Aromat - angielski ejl....-
2016-11-05, 12:16 -
- Loading...
- Koniec listy.