BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...
Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
Ja naprawdę nie wiem, czemu Ty się stresujesz swoimi piwami.
Świetny jest ten porter. O kilka klas lepszy niż mój.
Kolor: bardzo ciemny, może rzeczywiście nieco zbyt ciemny. Ale czy to ma jakieś znaczenie?
Nasycenie: wysokie. Kapsel wystrzelił mi pod sufit przy otwieraniu....
Jeśli w mikrusie na Ukrainie piwo jest reklamowane jako czeskie, ba nawet nazwy piw jak- Praga Klasik świadczyć mają o ich smakowych korzeniach, to oczywiście będąc nieco wyposzczonym od wyraźniejszych akcentow chmielowych, z dużą nadzieją udałem się do miejscowego przybytku.
Nadzieja...