Anteks piwowarzy - warka nr. 101 Grodzisz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JARECKI40
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.12
    • 456

Anteks piwowarzy - warka nr. 101 Grodzisz

Dzisiaj prawie po roku od otrzymania miałem przyjemność skosztować to świetne piwo.

Piwo mocno nagazowane, takie lubię, chciało samo opuścić butelkę. Smak i zapach mocno wędzony , szczególnie smak. Mam wrażenie, że w moich piwach grodziskich wędzony smak nie był aż tak intensywny , a szkoda.

Świetne piwo, idealne na prawie 30-to stopniowe upały.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Brofaktura, Hoppy Grodzisz
    e-prezes
    Jak wynika z etykiety to koinicjatywa blogerów, szynkarzy i piwowarów przy wsparciu PolishHops, czyli chmielarzy. Napaliłem się na to piwo jak szczerbaty na suchary, bo połączenie klasyka z mocniejszym chmieleniem z polskich odmian zawsze budzi moje zainteresowanie. W sumie takie same miałem...
    2023-04-21, 13:39
  • heckler
    Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
    heckler
    Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
    2025-09-24, 08:04
  • Petitpierre
    Trzech Kumpli, Porter Wędzony
    Petitpierre
    Nie znalazłem wątku. Do 2022. Szynka, trochę dymu-ładnie. Kierunek wędliniarsko-masarski. Widoczny w smaku tussipect, dość oleiste. Taka solidna czwórka.
    2025-02-01, 10:06
  • e-prezes
    Brokreacja, Partyslav
    e-prezes
    Zakupione w którymś z marketów, już nie pomnę czy był to Lidl czy Kaufland dawno temu. Jedno wypiłem wówczas, a drugie postanowiłem zostawić sobie, by zobaczyć jak się sprawi na sylwestra 2023 roku, bo poprzedniego spędziłem w pracy.

Ekstr. 16, alk. 6,5%. Imperialny grodzisz,...
    2023-10-01, 10:33
  • dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    2025-11-09, 01:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...