Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Skoro piwo jest oficjalnie do kupienia dla każdego, to dla mnie browar jest czynny. Data 3 maja zatem dotyczy tylko otwarcia lokalu, a dokładniej jego części.
Tomek, wiesz może kiedy dokładnie zaczęli sprzedaż?Last edited by Pendragon; 2014-04-17, 12:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kilka dni temu widziałem taką informację na FB, ale teraz jej nie mogę znaleźć. Z racji tego, że event chcieli zrobić przed Świętami, pierwsze piwo miało być już gotowe na kwiecień. Zapewne ktoś im wyperswadował ten pomysł (tu na wschodzie wiele osób dość rygorystycznie podchodzi do postu) i przesunęli na weekend majowy. Ostatnio jak tamtędy przechodziłem wnętrze piwiarni jeszcze nie było wykończone.Comment
-
No to powiedzmy, że 15 kwietnia, chyba że sami skorygują te datę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
browar: Połczyn Zdrój
nazwa piwa: Jazz apple
ekstrakt (jeśli jest podany): b.d.
alkohol: 2%
kod kreskowy: 590 7766 491118
gatunek: aromatyzowane
kod kreskowy: 590 7766 491125
kod kreskowy: 590 7766 491101
Butelki 500 ml, dostępne w sieci Dino♪♫
♫Comment
-
A ten Bourbon to jakiś zabeczkowany jegomość czy po prostu bimber kukurydziany zapisany z błędem ortograficznym?Comment
-
Tylko moje piwo mnie rozumie...Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment