Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19255

    Skoro tu nikt nie reaguje to zgłaszam 1 nowe piwo:

    Osjann Michałowe
    18 blg
    7.1 % alk.
    Weizenbock
    Last edited by e-prezes; 2018-01-01, 18:24.

    Comment

    • Prusak
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 4449

      B: Wąsosz
      N: Kielczanka
      E: 9% obj
      A: 4, 1%
      Pils
      Last edited by Prusak; 2018-01-02, 12:18.

      Comment

      • anteks
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2003.08
        • 10764

        B: GRYF[ Podgórz][Harpagan]
        N: Skowyt Traktorzysty
        E: 12
        A: 5,6%
        APA
        Mniej książków więcej piwa

        Comment

        • MLT
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.12
          • 1047

          Proszę o dodanie
          browar: Końska Grzywa
          nazwa piwa: Grafinia
          ekstrakt (jeśli jest podany): 17
          alkohol: 6
          gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Ciemne (dolna fermentacja)

          Comment

          • MLT
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.12
            • 1047

            I

            browar: Browar Spółdzielczy
            nazwa piwa: Rozwojowe
            ekstrakt (jeśli jest podany): ?
            alkohol: 5
            gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Pale ale z bursztynem

            Comment

            • MLT
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.12
              • 1047

              I jeszcze

              browar: Węgrzce Wielkie
              nazwa piwa: Russian Imperial Stout edycja 25
              ekstrakt (jeśli jest podany): 25
              alkohol: 11

              Comment

              • Jaroslav
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                🍼
                • 2005.10
                • 967

                Browar: Psotnik
                Nazwa: 50 gramów Earl Grey
                Ekstrakt: 12% wag.
                Alkohol: 5,1% obj.
                Ale z herbatą

                Browar: Psotnik
                Nazwa: Warzący z chmielami
                Ekstrakt: 13% wag.
                Alkohol: 5,6% obj.
                APA

                Comment

                • MLT
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.12
                  • 1047

                  Oraz

                  browar: Probus
                  nazwa piwa: Mieszko I
                  ekstrakt (jeśli jest podany): 14,5
                  alkohol: 5,7
                  gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Miodowe (górna fermentacja)

                  Comment

                  • MLT
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.12
                    • 1047

                    I ...

                    browar: Port Gdynia
                    nazwa piwa: Wanilia Milkshake
                    ekstrakt (jeśli jest podany): ?
                    alkohol: ?
                    gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Ale

                    Comment

                    • MLT
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.12
                      • 1047

                      No i jeszcze

                      browar: Browar Miejski Sopot
                      nazwa piwa: English Brown
                      ekstrakt (jeśli jest podany): 12
                      alkohol: 4,9
                      gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Brown ale

                      Comment

                      • MLT
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.12
                        • 1047

                        I

                        browar: Kadyk
                        nazwa piwa: Babok
                        ekstrakt (jeśli jest podany): 13,8
                        alkohol: 5,3
                        gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): Stout z kawą

                        Comment

                        • bax
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2003.10
                          • 234

                          Van Pur
                          Łomża lemonowe
                          E: b/d
                          A: 2%
                          Kod LE

                          Comment

                          • bax
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2003.10
                            • 234

                            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bax
                            Van Pur
                            Łomża lemonowe
                            E: b/d
                            A: 2%
                            Kod LE
                            Łomża radler ma być

                            Comment

                            • majeure
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2011.03
                              • 315

                              browar: Zodiak
                              nazwa piwa: [Inne Beczki], Pardon My French
                              ekstrakt: 16.0°
                              alkohol: 7.0%
                              kod kreskowy: 5905669683272
                              gatunek: Bière de Garde

                              Comment

                              • Pancernik
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2005.09
                                • 9787

                                Nie wiem, czy było, kolejna pora roku :

                                AleBrowar
                                RIS in Peace. Autumn 2017
                                A: 9,8%
                                E: 24*
                                RIS z dodatkiem słodów wędzonych dymem z drewna jabłoni i gruszy

                                Comment

                                Przetwarzanie...