Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Racja.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Warzone od 2013, tak, czy specyfikacje miesięczną wprowadzić?
GRNDpa, zapodasz datę?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jak puszczasz tyle informacji do sieci to znaczy, że masz na to pozwolenie. Zapodaj może konkrety (w odpowiednim temacie) czy zmieniliście zasyp, chmielenie, zacieranie, napisz coś o idei przejścia na górniaki etc.
PS: liczę, że "wykradłeś" recepturę Parowego z Widawy i nowe to będzie coś podobnegoLast edited by leona; 2013-11-14, 22:47.Comment
-
Może w Zamościu postanowili zaoszczędzić na energii?Last edited by Pendragon; 2013-11-15, 12:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nowe Pinty
Browar na Jurze [Pinta]
Piwo: Żytorillo
A. 5,3%
E. 14%
IBU 68
Black Rye IPA
Kod kreskowy 5905331025225
Browar na Jurze [Pinta]
Piwo: Apetyt na Życie
A. 5,0%
E. 13,1%
IBU 18
Roggenbier
Kod kreskowy 5905331025218Comment
-
multipub Biała Dama
Świdnica ul.Pułaskiego 16
w piwnicy 50m od Rynku
www.białadama.pl
https://www.facebook.com/BialaDamaMultipubComment
-
-
Poczekaj z godzinę, będę dodawał.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment