Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
U Maruśki tez już jest kontrakcik Musze Piwa Browar Rzemieślniczy Paweł Szyja-PrzybylskiLast edited by fidoangel; 2018-09-19, 13:50."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
-
Ktoś wrzucił nowości do pliku a Tu o tym cisza, więc zakładając że nie każdy zainteresowany tematem do pliku zagląda pozwolę sobie wspomnieć tutaj korzystając z tegoż źródła że wyszły na światło dzienne takie oto browary kontaktowe
The Garage Monks - warzą w Beer Bros
Browar Anarchia - warzą w Gryfie
Browar Tey - warzą w Sadach
Good Game Brewery - gdzie warzą?
Browar Karczewski - gdzie warzą?
The Order Of Yoni - warzą w Wąsoszu
Browar Zdrojowy Augustów - warzą w Bytowie
Browar Rymanów Zdrój - warzą w Bagrach
Hop Hop Browar i Browar Broszka to samodzielne podmioty czy jakieś projekty Doctor Brew?Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Bo ktoś nieumiejętnie założył filtry ("lejek") tylko na niektóre kolumny, zamiast na wszystkie.
I się poprzestawiało...
Dodałem brakujące filtry, ale linki trzeba będzie ręcznie poprzestawiać.
Namieszanie miło miejsce 18.X o godz. 11:50Last edited by Pendragon; 2018-11-12, 16:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Teraz tylko ustalić numer IP kompa jaki się wtedy połączył ze stroną, skojarzyć z personaliami właściciela sprzętu i mając jego dane nasłać seryjnego samobójcę ku przestrodze innych potencjalnych wichrzycieli
Efekt działania seryjnego umieścić w postaci filmu na social media a pózniej odpowiednio zviralować.Last edited by Cooper; 2018-11-12, 17:42.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment