Jak ktoś nie ma co robić, to jest już odcinek poświęcony naszemu forum i jego wpływowi na zdrowie. https://www.youtube.com/watch?v=4K5x...em-uploademail
Blogówka
Collapse
X
-
Oj, widzę tyle zazdrości na tym forum. Jest tu tyle niepotrzebnej i bezpodstawnej zawiści spowodowanej tylko tym że ktoś się wybił, jeśli zyskał więcej publiczności w ostatnim czasie to znaczy że jego materiał jest wykonany dobrze i w sposób ciekawy. Co jest w tym złego? Ja nie wiem sami sobie musicie odpowiedzieć na to pytanie...Last edited by YouPeter; 2013-12-27, 22:11.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Świdnica przeprasza za Krzysztofa, proponuje się przemeldować do Wałbrzycha i im robić reklamę swoją durnotą i bólem dupy.Comment
-
Comment
-
Ja tak szczerze do Kopyra nic nie mam....gość czasem pieprzy od rzeczy , ale niewątpliwie ma dużą wiedzę , i czasem jakiś jego filmik oglądnę ...
Jego materiały są dość łatwe w odbiorze i bardzo dobre dla ludzi którzy chcą zacząć pić lepsze piwa.
Ktoś tam już wcześniej wspomniał , że coś co mógłby wytłumaczyć w 30 sekund , gada o tym 10 minut ...fakt jest to irytujące , choć z drugiej strony ..fajnie się pisze ,ale coś nakręcić to nie taka prosta sprawa .
Co do hejterstwa na tym forum to ma rację , bo fakt nie panuje tu zbyt przyjemna atmosfera ( sam się przekonałem ) lecz nie musiał od razu odchodzić z forum ...bo go ktoś tam obraził , według mnie trochę dziecinnie .
A odnośnie tego "że forum szkodzi zdrowiu " to jest racja , bo dzięki forum zacząłem bardziej interesować się piwem , piję go coraz więcej i nie wiem jak moja wątroba będzie wyglądać za parę lat heehehehComment
-
Proponuję albo zamknąć temat, albo przemianować na Kopyrówka...
Jedno i drugie będzie blisko prawdybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Odpaliłem linka i po minucie słyszę Kopyrówka - nie wiem, czy oglądać dalej
P.S. Nie żartuję - nie oglądałem przed napisaniem cytowanego przez siebie postabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Jak ktoś nie ma co robić, to jest już odcinek poświęcony naszemu forum i jego wpływowi na zdrowie. https://www.youtube.com/watch?v=4K5x...em-uploademailComment
-
No to sobie obejrzałem całą wypowiedź.
Muszę przyznać, że nie miała nic wspólnego z rynsztokiem
Tylko trzy razy uzyte przed kamera słowo d..a i raz shitstorm (na szczęście nie wiem co ono znaczy) - to przecie nic w porównaniu z oceną piwa Afrodyta dokonanej przez Becika i usuniętej z tego forum
Ale zastanawiam się, czy Kopyr nie miałby w Ameryce zabranych praw rodzicielskich za przyznanie się do tego, że Jego nieletnie dzieci miały dostęp do walających się po mieszkaniu skrzynek (i do tego na dodatek przeterminowanego) piwa...
Jest nieuczciwym przekonywanie, że Krzysiu nie ma racji lekceważąc tzw. granaty, nie mówiąc, że piwo poddane refermentacji w butelkach powinno być pozostawione w ustronnym miejscu (czytaj - najlepiej w chłodnej piwniczce) i używając argumentu, że dorosłego trafi w łydkę, a dziecko w głowę...
Ale o czym można tu pisać - wszak to Kopyrówka, na szatańskim forum Artura Szudrowicza - samo zuuuo
P.S. Niestety Marusiu - nagroda BP nie wystarczyła, żeby Kopyr zaczął znać Cię z imienia i nazwiska - nadal jesteś dla tej osoby Marusią, Art. to co innegoLast edited by iron; 2013-12-28, 01:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Po co szukac tak daleko, w Szwecji albo Niemczech na 100%5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Idzie przywyknąć.
...gość czasem pieprzy od rzeczy...Comment
-
Kopyr się ośmiesza częstymi atakami na browar.biz na swoim vlogu. Podobnie jak ośmiesza go wysyp trolików które zarejestrowały się tylko po to aby pobzdurzyć w tym temacie, nie mając do powiedzenia kompletnie nic. Niestety tak się często dzieje, że ludzie atakują środowisko z którego sę wywodzą i któremu wszystko zawdzięczają.
Co zawartości merytorycznej jego vloga i wielu blogów to lepsze to niż nic chociaż często da się zauważyć brak krytyki co do otrzymanych darmowo piw itp... Kopyr czasem opowiada bzdety ale często też podaje informacje przydatne dla początkujących piwoszy (chociażby w filmach gdzie pokazuje jak oceniać piwo). Gdyby darował sobie wycieczki w kierunku browar.bizu i uczciwie przyznał, że bez tego forum nie miał by nawet połowy swojej wiedzy a być może w ogóle to temat można by zakończyć.
Ogólne zdanie na temat blogosfery wyraziłem kilkanaście stron temuLast edited by VanPurRz; 2013-12-28, 09:47."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A już najciekawsze jest to, że kopyr opowiada jaki to browar.biz jest zły i występuje w koszulce, na rękawie której jak byk napisano: browar.biz
OK, zamówił, zapłacił to i sobie nosi, ale to tak jakby VanPurRz przyjechał na zlot w koszulce ŁKSuComment
Comment